Priser

Første konsultation

Første konsultation består i en grundig anamnese af hele problemstillingen. Derefter foretages en undersøgelse med afsæt i anamnesen, undervejs afsøges alle relevante områder, hvor det vil være relevant at igangsætte behandling. 

Efterfølgende tages der er snak omkring fundene i undersøgelsen og hvilke muligheder der er. Her vil jeg ofte give jer al den information jeg har, så i har den bedste mulighed for at tage en beslutning, om hvad der giver mening for jeres familie. 

Til slut laver vi sammen en behandlingsplan.

 

__

500 ,-

Normal konsultation

Vælg denne type konsultation, hvis du allerede har haft første konsultation. Der afsættes 45 minutter, hvor der er fokus på nuværende status, opdateret undersøgelse, gennemgang af fund og opdatering på planen fremadrettet. 

 

__

400 ,-

Kort konsultation

Vælg denne type konsultation, hvis du allerede er i gang med et forløb ved Aalborg børnefysioterapi. Der sættes 30 minutter af til denne konsultation, og derfor er der kun fokus på om udviklingen er på rette vej, samtidig med at der laves små tilrettelser.

 

__

300 ,-

SPØRGSMÅL?

Er du i tvivl om hvilken konsultationstype du skal vælge, eller har du et andet behov end et af ovenstående forslag, så kontakt mig endeligt, så ser vi hvad vi kan finde ud af.