Samarbejdspartnere

Fysio-Menta

Jeg går på arbejde for at hjælpe mennesker, hvor jeg sætter en ære i at skabe rum og plads til udvikling. Jeg arbejder ud fra novicen om, at hvert enkelt menneske er unikt og man derfor ikke sætter generelle behandlinger op for nogen. Derfor bliver behandlinger tilpasset den enkelte, med udgangspunkt i den enkeltes mål og drømme. For når jeg investerer tid i den enkelte, ser jeg også pludselig hvilket beundringsværdigt menneske jeg står overfor, da ingen er deres diagnose/problematik, men alle indeholder så meget mere.

 

Det er vigtigt for mig at arbejde ud fra den nyeste forskning, da høj faglighed er essensen i at opnå et positivt resultat. Man kan ikke altid vide alt om alle lidelser/problematikker, så derfor ser jeg det som et vigtigt redskab at være god til at opsøge viden og at kunne overføre det til virkeligheden. Jeg tænker ofte ud af boksen og har fokus på løsninger frem for problemet både i mit arbejde og i min fritid.

THIMMS - Funktionel træning

Vores tilgang til træning og de klienter, vi arbejder med, er altid, at træningen skal tilpasses efter den enkeltes behov. Er det første gang, du sætter fødderne i et træningslokale, eller er du sportsudøver, så vil du hos THIMMS opleve en træning, der bestræber sig på at optimere dine forudsætninger.

 

Siden 2017 har vi stræbt efter at være et synonym for kvalitet – og frem for alt livskvalitet.

 

Livskvalitet kan vi ikke definere for den enkelte, men vi ved, at smerte, livsstilssygdomme og et manglende overskud i hverdagen er medvirkende til, at livskvaliteten for mange falder.

 

Trænerteamet hos THIMMS bygger på en holistisk kompetencepakke med bred viden inden for fysiologi, coaching og ernæring, vores
ansatte er drevet af muligheden for at omfavne det hele menneske.

 

Vi tilbyder træningsforløb – uanset dit behov – som vil hjælpe dig i mål med en stærkere og sundere krop, samt give dig et frirum fra
en hektisk hverdag

services-4.jpg

Lebahn Aps

Beskrivelse og logo er på vej.

Psykoterapi

Psykoterapi

Jeg, Marie Brøndum Klein, er uddannet fra EFT-Instituttet og har siden 2017 praktiseret som selvstændig psykoterapeut, hvor jeg har haft unge og voksne i terapi. Jeg arbejder ud fra den Emotions-fokuserede tilgang, hvor klientens følelser er det centrale udgangspunkt i terapien. Jeg elsker at være med til at kunne gøre en forskel, se den enkelte udvikle sig og komme tættere på det liv, den enkelte drømmer om.

 

Med mig som terapeut lærer du dig selv bedre at kende. Du får på sigt en bedre kontakt til dig selv, dine tanker, følelser og kropslige reaktioner, hvilket resulterer i, at du kommer til at hvile mere i dig selv. Med tiden vil du kunne navigere mere oprigtigt og sundt i forhold til at være tro mod dig selv og dit følelsesliv. Dermed vil du efterhånden kunne leve mere i tråd med det liv, du ønsker.

Familierådgivning

Jeg er også uddannet pædagog og har arbejdet 10 år som familierådgiver, hvor jeg har superviseret og rådgivet pædagoger og forældre i forhold til at få børn i bedre trivsel. Jeg har også arbejdet med at styrke og støtte forældre i at udvikle deres forældrekompetence. Parallelt hermed har jeg arbejdet “på gulvet” med børnene i forhold til deres udviklingsmål. Jeg elsker at kunne være med til at gøre en forskel, se børn og forældre få det bedre og få en tættere kontakt til hinanden.

teamwork, cooperation, brainstorming-3213924.jpg

Muligt samarbejde

Ved Aalborg Børnefysioterapi er vi altid nysgerrige på at forbedre os, skabe gode samarbejder og sparre med andre fagpersoner, da det giver den bedste evidensudveksling og udvikling.

Hvis du ønsker at snakke om et fremtidigt samarbejde, så brug endelig kontaktformularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.